|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Admin_DDN
|
Tytuł: Modlitwa zawierzenia Jezusowi Miłosiernemu, pieczętująca wiernością Jezusowi naszą Duszę. + Napisane: 5 gru 2013, o 13:10 |
|
 |
1000p |
 |
|
Modlitwa pieczętująca wiernością Jezusowi naszą Duszę. Modlitwa ZATWIERDZONA mocą Kościoła Świętego i z imprimatur.MODLITWA ZAWIERZENIA JEZUSOWI MIŁOSIERNEMUJezu Najmiłosierniejszy, mój Panie i Zbawicielu. Wobec nieba i ziemi, świadom(a) swojej nędzy, grzeszności i niewystarczalności, oddaję się dziś zupełnie i całkowicie, świadomie i dobrowolnie Twemu Nieskończonemu Miłosierdziu. Ufając Twojej Miłosiernej Miłości wyrzekam się na zawsze i całkowicie: – zła i tego co do zła prowadzi – demonów i wszelkich ich spraw i pokus – świata i wszystkiego czym usiłuje mnie pociągać i zniewalać – siebie i wszystkiego co buduje i zaspokaja mój egoizm i pychę. Oddaję się Tobie Jezu, Najmiłosierniejszy Zbawicielu, jako jedynemu mojemu Bogu i Panu, jedynej miłości, pragnieniu i celowi mojego życia. Z całą pokorą, ufnością i uległością wobec Twojej Najmiłosierniejszej Woli oddaję Ci siebie: – moje ciało, duszę i ducha – całą moją istotę – życie w czasie i w wieczności – przeszłość, teraźniejszość i przyszłość – rozum, uczucia i pragnienia – wszelkie zmysły, władze i prawa – wolę i wolność moją – wszystko czym jestem, co posiadam i co mnie stanowi. Nie zostawiam sobie nic, wszystko oddaję Twojej Świętej Woli przez ręce Niepokalanej Matki Miłosierdzia. Rozporządzaj mną jak chcesz, według Twojego Miłosierdzia. Broń mnie i posługuj się mną jako swoją wyłączną i całkowitą własnością. Jezu, ufam Tobie! Amen.imprimatur: Ks. prałat Wiesław Wronko Wikariusz Biskupi Kuria Diecezjalna Łowicka 9 października 2009r. http://www.drogowskazydonieba.pl/
_________________ + Z Bogiem i Maryją.
|
|
|
|
 |
Admin_DDN
|
Tytuł: Re: Modlitwa pieczętująca wiernością Jezusowi naszą Duszę. + Napisane: 5 gru 2013, o 13:14 |
|
 |
1000p |
 |
|
Powielaj tą Modlitwę, drukuj i przekazuj innym. Spodziewaj się wszystkiego co najlepsze, odmawiając ją.
Świadectwo: część zatwardziałych grzeszników w (polskich) więzieniach odmawiając ją, nawróciło się. To cudowna Modlitwa, o wielkiej Bożej Mocy. Często egzorcyści polecają ją i dają wiernym jako wielką pomoc dla Duszy. Pamiętaj że Modlitwa ma Pieczęć Kościoła Katolickiego, jest zatwierdzona oficjalnie - posiada imprimatur. Szczęść Boże.
_________________ + Z Bogiem i Maryją.
|
|
|
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
| Kto przegląda ten dział ? |
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości |
|